Glädje

Jag satt och pratade med mina underbara vänner här Lisa och Peggy och dom är dom mest positiva personerna jag vet.

Peggys man dog tyvärr i cancer för två år sedan ungefärr och han hade den där sjukdomen som jag inte kan stava till du kommer inte i håg saker.Men peggy och dom berättar om allt med glädje och att man måste se det hela från den roliga sidan.
Så Under ungefärr samma tid som Dick Peggys man var dålig bröt Peggy sitt ben och var tvungen att åka till sjukhuset.
Och lisa var kav här hemma och Dick frågade Lisa hela tiden "var är din mamma var är din mamma" Så Lisa bestämde sig för att hälsa på Peggy Och när dom väl var där hälsade Dick artigt och trevligt. Men så fort Lisa och Dick lämnat rummet säger Dick:
-Vem var den kvinnan? Det känns som om jag har mött henne innan.
Och det är nästan lite charmigt sagt. Och Lisa och Peggy berättade massor utav sådana här små berättelser och dom berättade det med sådan glädje och lycka så jag var väldigt impornerad och Peggy hade inte blivit ledsen när han hade sagt så om henne. Hon sa till mig att om någon råkar ut för den här sjukdommen så måste man lära sig att se det roliga i det hela. Och jag tycker i alla fall att det är ganska starkt att kunna se det på det sättet när det hadlar om sin man eller sin pappa så hade jag tyckt att det hade varit svårt att se det roliga i att dom inte kom ihåg mig. Men det är just det som gör dom här människorna här till så fina indevider och så starka och alltid så glada och positiva. Jag är imponerad. Så det jag vill säga med detta inlägget är alltså att man ska se sjukdommar mer från den positiva sidan då blir det mycket lättare att leva med dom det var i alla fall hur dom valde att fajtas med sin cancer och dom är bland dom lyckligaste människorna jag vet. Det är inte mycket saker dom tycker är jobbigt eller ledsamt. Sen sa dom även att det var jobbigt att svara på samma fråga flera gånger men när dom beröttar om det i dag så lyser deras ögon och jag tror att man får roligare minnen utav dom som dör om man verkligen försöker se det roliga och det trevliga i det hela.

Time to sleep


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0