tåg

Denna bilden är från när jag och beccis var i sthlm jag kollade igenom lite bilder och hittade massa mysiga. Det var så extremt varmt den här dagen

Annars

Helgen annars har varit himla lugn och skön. Mycket innebandy. I går var det sammandrag med tjejerna vilken kämpar insats. Och sen på kvällen kollade jag på johan och onsala när dom spelade tillsammans med elin och carro ooch erika. Mysigt.

Doris..

Firar första advent väl

Första advent

.. Mysig med att första ljuset får brinna i dag. Annars inget speciellt jag spenderar större delen av dagen i kungsbackas fina innebandy hallar. Men det är mysigt. Snart är det jul kära vänner men fram tills dess är det enormt mycket kvar i skolan. Jag sitter och skriver lite på ett arbete som ska in i morgon, Faktiskt roligt det handlar om energimassage.
Annars denna söndag? Jag ska strax pysa och döma mina två sista matcher sedan är det ensam mamma söker i kväll och i dag är det val vilka tycker ni ?

torsdag den 25

Torsdag igen. Men den 25 den här gången vilket innebär pengar på kontot visst är det en underbar dag när man vet att det rullar in pengar på kontot.

träningen gick bra igår tycker jag lite träningsverk i dag men det är väl så det ska vara antar jag. idag var det mer innebandy jag var nere och tränade mina små tjejer.
Jag hade bestämt mig för att räkna debit och kredit i dag men jag övervägde min tanke och bestämde mig för att göra det i morgon i stället.

Hoppas att ni också haft en bra dag.

Sammanfattning

Sammanfattning den här veckan
Måndagen berättade jag ju att jag var på ledarmöte. Det var intressant jag tror på Varla Ibk nu men det är klart med dom kämpar tränarna som är där så hade det ju varit konstigt om det inte blev bra;)
Tisdag jag och becca var på aranäs treornas grease fy fasiken va bra dom var jag är verkligen imponerad man var verkligen glad när man gick där i från.
Onsdag träna innebandy ska bli spännande jag berättar mer sedan om jag inte blir allt för trött.. haha vilket är troligt

Det ska bli kul

Det ska bli riktigt roligt att hålla i klubba och boll igen även fall jag är lite nervös

Jag vet inte vad jag håller på med

Haha hör och häpna jag ska ner och träna innebandy nu.. Det var inte i går jag är lite skeptisk till min kondition dock. Men det ska bli skönt att röra lite på fläsket.
Annars i dag så hade jag ju inte gjort ett skit så jag har insett att jag lika gärna kan pysa ner och träna.

Nu sker något helt annat

Jag har lagt ner pluggandet för att nu bege mig till ledar möte. Det känns inte som så mycket har fastnat utav engelskan i dag även fall jag verkligen försökt. Jag ska försöka kämpa lite till med mina 200 glosor efter mötet. Men nu är det som sagt möte som gäller hela varla ibk föreningsledare kommer att mötas upp på cafe trubaduren på fyren för att ha vårat möte vi bjuds på mat och dryck och kaffe vilken höjdar förening. 
Jag tycker faktiskt att det ska bli himla roligt det här eftersom att jag har mycket att ta upp med de andra ledarna.
HA en bra kväll. Och EK2N plugga inte så ni dör,

Kämpar glöd


Toppen tjejer


Dumma engelska

Ibland känns livet bra onödigt. typ som nu när jag sitter och lär mig en massa glosor öch försöker att komma igenom en massa text. varför liksom? och vet ni vad det handlar om jo indien. För det känns ju verkligen jätte intresant.

Utvecklingsamtalet gick i alla fall bra i dag.

Alltid

.. samma söndags ångest. Imorgon är det i för sig bara utvecklingssamtal men sen efter det är det hem och plugga engeklska som gäller.. jag har inte ens börjat jag kommer behöva plugga som en dåre i morgon.

Helgen har annars varit bra. ganska lugn och mysig sådan. fredags kvällen firades med mamma och pappa eftersom mamma fyllde år. Sedan fika med Antion och sen hem till älsklingen som hade spelat match. lördagen bestod största delen av svettiga innebandyhallar och domar kläder och ledar kostym på. Men sedan på kvällen serverades det wok hemma hos linnea som hade tjejmiddag. Söndag var en seg morgon och även i dag var största delen av tiden innomhus i en hall. Men jag ska inte klaga det är ganska mysigt med mycket folk och lite innebandy.

Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och plugga men jag orkar inte och jag vill inte.....


Min dag

..Har varit en bra dag
i morse firade vi mamma som fyllde år. Jag älskar födelsedagar både när man själv fyller år och när andra!

Dagens pärla

Blir självklart anton som både kört mig och hämtat mig från skolan i dag!

Glömt..

..att visa min nya svarta byxdress från Hm 200 kr

Kväll

Halloj

Igår var jag ju på föreläsningen om spelmissbruk den var faktiskt riktigt bra. Det är hemskt hur spelmissbrukare sviker sina vänner och familj för ett spel. Ett spel som bara från början är en lek hur kan det bli hela livet sen? hur kan man börja ljuga och sno pengar av dom man älskar för att kunna spela ett spel. Jag kan inte förstå det riktigt. Men sen för alla dom som det går bra för som inte behöver sno pengar men ändå svika dom som faktiskt älskar dom genom att dom aldrig har tid att träffa sina vänner och familj, Killen som vi lyssnade på hade suttit med i sveriges poker elit och han hade varit inblandad i olagahot osv. inte kul
Men det behöver ju inte bli så.

Sen i dag var en vanlig dag i skolan hände inte speciellt mycket men sen var det tjejernas träning igen energi spridare!

Kram

:)

Jag kikade ut genom mitt fönster i morse och insåg att det  skulle bli en kall dag men så fick jag syn på den här bilden. Jag och becca hoppar i vatten. Vi skulle göra reklam för stövlar. Jag tycker att den här bilden är himla härlig.

Godmorgon

Är allt väl ?
Idag är det livskunskapsdag i skolan vilket innebär att det ska komma en snubbe och föreläsa. Idag handlar föreläsningen om spelmissbruk. Intressant.

På väg hem smilet försvann


Även detta på väg ner

Kl 08.00

mys

Detta är på vägen ner till Danmark lägg märke till smilen

Bättre sent än aldrig Danmark

Jag tror du mår här beccis

Dagens mat

Räksallad

Bubbel!


HAlvkass kavlite


Lördagens spel


Ojojoj..

Jag verkligen ogillar folk som blggar och säger förlåt nu har jag inte uppdaterat på länge. Men i dag är jag sådan själv. Jag har läst era mejl ni som skickat och jag lovar jag ska bättra mig.
Min helg

Fredag jullan fyllde år och jag och linnea åkte dit för att spela lite spel och umgås med gamla mysiga vänner. Anton Billson hade tagit körkort och det var vi alla glada för! Grattis. Kvällen blev sen men mysigt.
Lördag upp tidigt för att träna tjejerna inte lika roligt med tanke på att jag inte la mig i sängen förens klockan halv fyra kvällen innan. Men ingen skada skedd tjejerna var gladare en någonsin. Efter träningen kollade jag och johan på innebandy. Jag saknar att spela själv. Får ta tag i det.
Lördag kväll blev det bubbel med tjejerna i majas nya bubbelpool men tröttheten satt kvar från kvällen innan så jag gick vid 10 tiden hem till johan igen.
Söndag Upp tidigt ännu en gång för att pysa ner till innebandy hallen för att döma. Och nu nu sitter jag och väntar på att snart pysa i väg och döma igen.

bloggare.

Jag har tänkt på en sak. Jag har fått en del frågor om mitt bloggande. Först vill jag tacka er som berömt mig och alla ni som är inne varje dag och kämpar er igenom mina inlägg.

Men jag har också haft en del diskutioner med folk roiga diskutioner. Folk som tycker att bloggare bara vill ha uppmärksamhet genom att lägga in bilder på sig själva och folk som tycker att det är meningslöst att blogga om man inte har lika många läsare som kisie och kenza och gänget. Men jag har samtidigt tänk så här det är ju ingen som tvingar någon att läsa några bloggar. Det är ju helt frivilligt. Jag har också läst en del bloggar själv där jag sätt folk som komenterat du är ful på en bild på en tjeje/ kille som inte alls är ful. Vad tjänar personen att skriva det liksom. Som jag sa innan man måste ju inte gå in på folks bloggar om man inte vill. Jag bloggar ju inte för att hela världen ska läsa den utan mer för att jag tycker att det är roligt att skriva. Jag älskar att skriva. Och jag ror att det är många bloggare som känner samma.

snö och kallt

Hej där kära blogg vänner.

Idag har jag varit hemma från skolan.Det  har varit ganska skönt. Men det är inte lika roligt att vara hemma när man inte mår bra som det är att vara hemma på tex lov.

Men jag hoppas att jag ska kunna gå till skolan i morgon. Man missar så mycket när man är borta.

Idag när jag vaknade lite sådär halv täpt i näsan och halsont så kollade jag ut och såg att det var helt vitt ute. snö redan. Väder prognosern säger ju att det ska bli den kallaste vintern på länge. Tur att man ska åka bort över jul då. Hälsa på käre brorsi.

Gp artikel

När allt nästan var över konstaterade Håkan Hellström som vanligt att "det här är bara förfesten, gå ut och fortsätt brinna i natten".

 

Och så höll både han och publiken andan när Stefan Sporsén spelade introt till Du är snart där. Balladen som avslutar den nya plattan och som dessutom är låten som mer än någon annan gör Håkan Hellström till en fullvuxen artist.

 

Han står efter tio år på scenen, inför ett utsålt Scandinavium i finaste gå bort-kostymen och svetten har blött igenom tyget i byxbaken men det gör ingenting. Alla är svettiga, alla har ömmande halsar och det handlar inte längre om ett tonårsromantiskt tillbakablickande eller ett ivrigt jagande efter ett enda perfekt ögonblick i nuet. Håkan Hellström sjunger om en framtid han inte vet någonting om och för kanske allra första gången skakar han för att han har någonting att förlora. Det går inte att satsa allt på ett kort längre. För till sist är kortleken borta. Nätterna har ett slut och i morgonljuset finns det drömmar som slog in och andra som inte räckte hela vägen fram.

 

Det är den modigaste text han har skrivit och den sätter Håkan Hellström i ett nytt sammanhang. Han har vuxit tillsammans med sina fans. Och bortom alla hyllningar, alla fullpottsbetyg och alla magasinsomslag är det relationen mellan Håkan och publiken som verkligen betyder någonting. Det är där hemligheten finns. Det handlar inte bara om dans, dans, dans utan om identifikation. Ingen annan svensk artist har som Håkan Hellström lyckats knyta så starka band. Till staden han sjunger om, till människorna som bor här och hur vi fungerar och inte fungerar. Det är tydligare än någonsin på senaste skivan och när de nya låtarna placeras intill de äldre sångerna blir konserten till en mångbottnad kärlekshistoria där allting hänger ihop.

 

Och sedan svänger det förstås något vansinnigt också. Bandet är helt okuvligt och klarar av allt från storslagna ballader till frenetiska pop-utbrott. Ena stunden gör man bullrande romantisk rock och i nästa stund hissar man spegelbollen och Scandinavium blir till ett frenetiskt dansande Hacienda. Den brötiga saxofonen, den pilska trumpeten, de hårda gitarrerna och Finn Björnulfsons envist smattrande handflator samsas alla i det här unika kollektivet där varje beståndsdel gör helheten så mycket större.

 

Håkan Hellström dansar, sjunger, skriker, plockar upp Gais-halsdukar och brev och har långa mellansnack. Han ägnar sig inte åt publiktricks som så många andra som nått arenaformatet. Fokus finns i musiken och i dem som står längst fram. Men när jag vänder mig om ser jag hur alla 10 657 är på fötter. Alla är med. Kvällen då Håkan Hellström tog nästa steg.


GPs artikel av Johan Lindqvist


söndags ångest

Den där lilla ångesten av att veta att det är skola i morgon börjar smyga sig på nu. Gud va det här lovet gick fort. Vad hände med denna veckan. Jag har inte haft en lugn dag typ. Och nu vet man att klockan kommer ringa halv sju i morgon och man vet också att då ska man lämna den varma sängen för att sedan smita i väg till en kall buss. Det är inget fel på skolan men just söndagar. Det bara känns jobbigt.

Nu är det dags för ensam mamma söker och jag tror faktiskt att jag ska koka mig en kopp te för min hals från i går är lite rostig.

Nöjd


Innan Håkan

I bakgrunden spelades Håkan god mat och fint sällskap. Bra uppvärmning

Innebandy

Hallå gänget!

Jag börjar med att berätta att Håkan i går var magisk! Hela skandinavium stod och hoppade i takt med hans låtar!
Vilken lirare han är vilken glädje spridare! Jag tror inte att någon gick från skandinavium missnöjd i går. eller det hoppas jag inte i alla fall.
Sen efter skandinavium pös jag och beccis hem till Carro! det var också trevligt även fall vi inte var där så länge. TACK carro för att vi fick komma.
I dag var det dags för sammandrag igen med toppen gänget vi förlorade våran första match men sedan vann vi med stora siffror dom två sista! KANON!

Biljetter

Sitter nu  och väntar på beccis för att sedan dra igång Håkan på högsta volym och tagga inför i kväll!
Kvällen:
Becca kommer mysa med ett glas vin
Åka in till GBG
Gå in på skandinavium!
Åka till carro !

,


i look like


Ledare

Idag än å länge så har jag varit nere och tränat mina tjejer. Kul.
Men i dag är det ju HÅÅÅÅKKAAAN ! Hans skiva går ännu en gång varm i mitt rum.

Nöjd


Sumobrottare


Katastrof

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera nu hemskt ledsen, Men jag har helt enkelt inte hunnit. Och bättre blir det ju inte när jag fortfarande inte har hämtat sladden hos Johan så jag kan inte lägga upp några bilder. SKÄMS.

Tåg

Hej vänner !

Nu ska jag berätta om Danmark vilken underbar dag vi hade tjejerna och jag.Det började med att vi steg upp från våra sängar runt 5 tiden kollade ut och insåg att det skulle bli en blöt dag. Jag och becca möttes upp i regnet och hoppade på bussen som lämnade våran busshållplats 06.02 vi var framme vid stationen ungefär 06:15 där vi mötte upp resten av gänget. Vi köpte våra biljetter hoppade på tåget till Danmark. Allt gick bra. På tåget satt vi och åt lite matsäck och en och en annan godis bit slank ner i magen. Jag somnade väl till i en sådär 30 min. Men annars satt vi och pratade läste lite och bara hade det mysigt.
Väl framme i Danmark skrattade vi åt våra  grannlands kompisar som ätit ett kilo gröt innan dom bestämt sig för att öppna munnen och prata med oss.Det är inte lätt att förstå. Men självklart löste sig även språket. Vi hamnade tillslut på en liten bar där vi drack en cider var och pratade lite om vad vi skulle göra här näst.
Efter att vi suttit och pratat en lång stund bestämde vi oss för att äta lite. klockan var ungefär 13.00. Efter det kollade vi vad ströget hade att erbjuda. Det är en himla mysig stad Köpenhamn.Vi kollade lite i affärer och några av oss shoppade lite.Inte jag. Sedan hamnade vi inne på en ica affär och efter som att vi är vuxna i Danmark så köpte vid med oss lite vin hem. Efter att vi strosat runt lite så bestämde vi oss för att ta tåget hem. kl var 17.23 när vi satte oss för att åka hem till Sverige. Nu var det inte lika roligt att vara vuxen i danmark och ungdom i sverige.
Vi hade lite problem med biljetterna men det löste sig till slut. Ett problem löst. När vi bara hade ungefär 40 minuter kvar att åka tåg började rumpan att domna och tröttheten började komma. Vi ville bara komma hem. Ding dong hör vi från högtalarna i tåget. Det har tyvärr inträffat en olycka vi vet inte hur länge ni kommer att få sitta här säger en man som bryter lite på ett annat språk. All energi från oss tjejer bara försvann helt plötsligt började man känna att man hade huvudvärk och magont och hungriga kom vi på att vi var. Vi satt och väntade medans tåget stod stilla ett tag. Sedan hör vi ding dong igen. Mannen i högtalaren säger att vi måste åka tillbaka  till  Falkenberg station där vi precis hade varit. Alla på tåget hade tappat humöret. Det var ingen trevlig stämning alls. Då vårat lilla gäng började se det roliga i det hela. Vi drog några Håkan sånger och skrattade åt att vi hade haft lite otur. Väl tillbaka i Falkenberg fick vi vänta i ungefär 30 minuter på en buss som skulle ta oss tillbaka till kungsbacka.
Bussen tog oss 50 min tröttheten var enorm men jag och maja vågade inte somna. Resten sov. Bussen stannade på kungsbacka station. Vi var framme. klockan var 23.00. vi var inte pigga. Men ännu ett problem var löst. vi sa hejdå till varandra och åkte hem. Skönt.
Bilder kommer men jag glömde kameran hos johan.

Danmark here we come!

Kom precis hem från en mysig fika!
Vi har även fixat våra resekort så nu Danmark nu kommer vi :)
Nu ska jag och johan kika lite på Felon den ska tydligen vara bra, Men jag tycker att den verkar ganska läskig faktiskt.

Sommar

Känns ganska lockande att åka ut med en båt och ligga och sola på klipporna. Men det är ju höst och regn och blåst.

Regn regn regn..

Hej bloggen !

Ännu en dag med fruktansvärda mängder regn. Kul.

Men jag har faktiskt en ganska mysig dag framför mig. Jag och mina tjejer ska fixa biljetterna till Danmark. Det är faktiskt roligt. Så vi ska ner och fika och sedan boka biljetterna. Vi hoppas på att Danmark har ett finare väder att bjuda på annars blir det regn kläder.
Men fram tills dess ska jag städa mitt rum och lyssna på Håkan. Det är baskemig inte långt kvar tills vi är där nu. Skandinavium.


Håkan hellström

släng ner nyckeln min fina
och få mig av den här jävla gatan
har stått i regnet så länge att jag börjat krympa
att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma

och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

du kanske kommer förstå

ser hela stan sjunka
som titanic med alla ljusen tända
åååh, en sån där natt då vi behöver någonting
som hjälper en över svarta vatten

åååh, och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

åååh
åååh
och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

Bra mallan

Oj va jag har varit bra i dag!
Jag och becca eller snarare becca bestämde sig för att plugga matte på fyren i dag och jag fastnade för idèn och bjöd in mig. Så där satt hon och jag och pluggade och jag tycker att vi faktiskt hann med en hel del mellan raderna i allt prat.
Vi lunchade också och jag åt en god grekisk sallad och becca tog en grillad macka av ett slag. lotta var också med som hjälp lärare hon är duktig på matte så vi kunde behöva en hjälpande hand lite då och då det känndes skönt!
Sen mötte vi upp maja och drog en liten shopping runda på kungsmässan men jag hittade inget som direkt passade mig men maja hittade en fin kjol på Hm och becca hittade en tunika och en halsduk BRA köp
Nu ska jag snart pysa i väg och hämta min maskerad dräkt som jag ska ha på mig inför torsdagens maskerad spännande! :D
Sen ska jag och becca samuelsson ta oss vatten över huvudet och motions simma.
KRam

RSS 2.0