cooola va ?


Naaajs



Sen var det dags för rullskridskor. Och beccis det är sådana coola du vet.

Jag har alltid vetat att jag har dålig balans men det här tog priset. Jag såg ut som bambi på hal is :)

Dalahäst


sötaste



Det här dom finaste på länge vi var uppe på svenskbyggden och jag blev behandlad som en prinsessa

Hej vänner

Vi har varit på zoo i dag det var väldigt roligt faktiskt. Det var mycket fräcka djur jag gillade delfinerna väldigt mycket.

I morgon ska jag i väg med en annan släkting som ska ta mig till small town så jag vet inte om jag hinner blogga i morgon. Men vi kan ju hoppas på det.

Love Mallan

bad


Emelie


Hård träning

Idag har Emelie lärt mig att spela piano och hon hårdtränar även min engelska. Det är bra. SÅ jag ska nu läsa ett kapitel varje dag ur hennes favorit bok.

Idag ska vi också åka i väg på zoo det är ett stort zoo med massor utav djur det ska faktiskt bli väldigt roligt. Men nu ska jag och Emelie pysa i väg till poolen och sola lite innan vi ska i väg till zoot.

Hoppas ni har det bra där hemma !

.

Nu ska jag nog ta och kolla ett eller två avsnitt one tree hill jag vill bara säga att jag kollar på det utan svensk text nu majsan. Haha engelskan börjar falla på plats i alla fall hyfsat. Jag förstår ju vad folk säger till mig nu och jag kan vara med i diskutionerna. Peggy sa till och med till mig i dag att hon tyckte att min engelska var bra. Och ni anar inte hur stolt jag blev när hon sa det.
Men som sagt jag gör så gott jag kan. S akta er nu SP1N jag kommer bli farlig på engelska lektionerna nu:)

Nej dags för one tree hill. Sov gott vänner så hörs vi i morgon.

bandet



Hon kunde i för sig spela sked det är ju inte helt fy skam. men annars var dom inte det bästa jag sätt

Emelie och Ryan


FinFin FINA Peggy


Det är så vackert här



Nu i dag var jag och Emelie och badade i poolen sen kom vi hem och hade en liten lunchbreak så att jag kunde prata med Johan. Sen åkte jag Emeleie Lisa Ryan och Peggy till en helt fantastisk park och picknickade. Sen åkte vi till en konsert där dom spelade fruktansvärt dålig musik men peggy gillade det.

bästa


Hej vänner

Angående stormen i går så gick den runt oss så vi hade bara spö regn och åska och lite blåst så det var ganska lungt jag behövde inte sitta i en källare.

I morse när jag vaknade var det donalds som gällde till frukost. BLLÄ ! Dom smakade bara socker. Haha men Amrekaner älskar socker dom har till och med socker på popcornen. Men när jag såg Donaldsen tänkte jag ju genast på familjen hjelm för när vi var på kreta för några år sedan var det en så söt tant som gick runt och sjöng en sång om donalds kommer ni i håg det ?

Sen åkte jag och peggy i väg och handlade mat. Och vi kollade på en high school fy va sveriges skolor är tråkiga. jag skulle mycket hellre gå här faktiskt.  Nu ska jag gå och äta lunch undra vad det blir i dag det luktar gott i alla fall. Sen har jag ju mina oliver att äta.

Ha det bäst

i like



Jag och peggy var och handlade mat i dag. Vi handlade även fyra olika sorters oliver :) Måste bara säga att jag trivs här

Storm

Nu jäklar kära vänner hör och häpna det ska kanske bli storm här i natt. Vi sitter och kollar på nyheterna nu och det kan bli så att stormen går förbi oss men eftersom det har varit  så varmt här i dag kommer det garanterat komma åska och regn i natt. Lite läskigt faktiskt, Förra veckan vvar det en så stor storm här att dom fick vara i källaren i 1 timma. Vi hoppas inte på att det händer i natt eftersom att jag hatar källare.

Bada Bada

Vi var och simmade i dag det var väldigt roligt men solen är för varm för att ligga och sola i . SÅ vi hoppade på trampolinerna och åkte i rutchkanorna i stället. Nu är det snart dags för mat :)

I morgon måste jag köpa en body loation för att jag kommer torka ut av all sol annars. Bara så att ni vet liksom:)

hej


:)


jippi


ryan


shopping

Jag skrev ju förut att vi skulle åka och bada men jag sa fel  vi åkte först och shoppade. Jag hittade en ny bikini och nya converse ett par vita till mig och ett par vita till min kära brot. Sen hittade jag en prisent till min underbara pojkvän.
Conversen är ganska billiga här dom kostar 39 dollar.

När vi kom hem var det lunch som stod på schemat och det serverades mackor med ägg sallad och chips och självklart cola men den här gången var det cola light vilket inte är lika gott som vanlig cola. Men det är fortfarande gott.

Nu ska vi ta en paus så jag sitter inne på mitt rum och kollar på tv och resten av gänget ligger och läser eller kollar på tv förutom emelie då som är ute och hjular. Klockan är halv två här och kl två är våran paus klar och då ska vi åka till den där poolen som jag pratade om tidigare i dag. Då ska jag ta med kameran så att ni kan se poolen och även min nya bikini.

Hörs i kväll !


kissekatt

Här är den lilla katten där ljög jag den är också gigantisk.  och jag är livrädd för den. Den vill mer än gärna sova i min säng om nätterna och hemskt gärna ligga i mitt knä hela tiden.

Varmaste dagen på året

Okej vänner Tja tja Har ni det bra där hemma ?


Det har jag, jag har precis vaknat och fått vattenmeloner och nybakat bröd till frukost det är inte varje dag ;) I dag ska det bli årets varmaste dag här och vi ska åka till en utomhus pool och bada och sola bäst jag smörjer in mig i dag.

Jag gör nog ett inlägg till när jag komer tillbaka i från pool badet. Nu ska jag pysa och dricka kaffe med Peggy



Schaaaaaoosing

Japaner Japaner

Idag har vi gjort massor med saker jag och lisa körde runt i staden och kollade på massa olika saker vi var nere och kollade på de rikas hus det var fräckt jag har aldrig sätt så stora hus i hela mitt liv och dom hade vakter utanför som kollade när vi körde förbi.

Men i för sig så är allt i usa stort tycker jag. maten man får hemma på resturanterna är pyttesmå om man kollar på dom som är här. Och det är mycket billigare här en vad det är hemma.

Eftersom att Emelie och Ryans pappa är japanes ville dom ta mig till en japansk resturant i dag. Så jag och lisa åkte dit efter att vi kollat in staden.Vi åt suchi eller ah dom åt det jag vågade faktiskt inte prova.. men det fanns som tur var annat att äta som oliver och meloner och vindruvor och vitlöksbröd och sådant smaskigt.
Efter vi hade ätit var det dags att dansa japansk folkdans. Det var roligt Det japanska folket är så vackra. Jag gillar deras kläder jag har en bild på mig i en jakaouta men jag lägger in den om ett tag för den är inte på min kamera.

Nu ska jag och Ryan kolla two and a half men. Och nej linnea jag gillar fortfarande inte Two and a Half men ;) men Ryan älskar det så det blir så att vi ser på det.

Sleeep well !


Shopping Shopping


sol kära vänner


26 juli

Tjollahopp tjollahej


Idag när jag skulle skriva lite kort till er godingar där hemma insåg jag att Emelie 8 år skriver snyggare en jag. Men men. Jag Emelie och Rayan och Lisa åkte och shoppade på ticket i dag. Jag hittade inte något speciellt bara en massa godis och cola. Jag har kommit till helt rätt land. Jag har också insett att jag är väldigt lik mina amerikanska släcktingar. Dom kan äta upp en hel chipspåse på en dag och dom dricker cola hela tiden. JAG TRIVS. Dom är till och med bättre än mig. Emelie äter godis hela tiden och hon älskar cola. Men Peggy och jag har nog ätit upp en vattenmelon var i dag. Det är extremt bra väder här och vi ska nog snart ut och bada.Och kanske sola men jag somnade i solen i går så jag har bränt ryggen lite grann. Men men så är det.

 

Jag hoppas att ni har det bra där hemma också.

 

SChaaaaaaaooo


.

Här är lilla söta emelie igen. Jag och Emelie och Ryan har precis variit uppe vid parken där vi kunde göra mycket roliga saker som att hoppa studsmatta och åka stora rutchkanor hur det nu stavas. Men vi cyklade dit så jag tog inte med mig kameran så jag valde att ta en bild från i morse innan frukosten på lilla Emelie.

Polishund

Igår va vi ju och kollade på polis hundarna. Dom gjorde massor utav fräcka trick. Jag ger en tanke till min pappa som älskar cops och kanske kännar han igen mannen på bilden för han har varit med i cops.


:)


Hundar

Hundshowen/hund tävlingen var intressant dom hade en leksak som dom kastade i vattnet och så skulle hunden hoppa så långt som möjligt. Hundarna var duktiga

Hej

I dag har vi varit och kollat på gamla bilar och på en hund show och vi ska snart åka och bada och sola det ska bli härligt eftersom att det är 37 grader här ochh solen står högt på himlen!

Det är verkligen sant det man ser på tv. Jag skulle köpa en cola i dag på hundshowen och jag mitt pucko sa att jag ville ha en stor cola. Och det vill jag lova att jag fick den var gigantisk:)

Sen har vi varit på pankaksfrukost i dag också, Det var gott det med tyvärr missade jag att ta kort på pankakorna.. Men dom var också stora.


Ryan


Jag älskar dig


hon är grym


Emelie och jag


wiiihooo


Emelie och jag

detta är den äckligaste på länge

detta är jag


Emelie

Emelie åker vattenbana

:)


.


.


Vad gäller nu ?

Jo nu ska vi snart gå till en så kallad park där man kan åka karuseller och vatten saker. Det ska bli väldigt skoj. Det är väldigt varmt här i dag och vi har redan varit på en parad.Det innebär att folk går på ett led och spelar musik och dansar och sjunger.

En sak som är roligt är att hon som jag bor hos känner precis alla så jag får hälsa på exakt alla som går förbi det är roligt men lite svårt samtidigt.Jag känner på mig efter dom här 3.5 veckorna kommer jag nog att gå upp ett och ett annat kg för vi äter hela tiden och all mat är väldigt god.

Jag lägger upp lite bilder på paraden sen ska jag gå och bada!


Take care!

shaaaaaoo

sötnos

Här har vi Emelie hon är 8 år och hur charmig som helst

:)

Sedan efter pizzan var vi och träffade herr kamel när vi var där hade jag varit vaken i 23 timmar och var ganska trött men det var roligt att se det.

Pizza

När jag kom fram fick jag äta världens godaste pizza.

En fantastisk stol

Äntligen framme i usa. I Amsterdam hade jag ganska tråkigt men när jag fick se den magiskamassage stolen det är den bästa masagen på länge den maserade hela kroppen så på så vis gick 8 minuter i Amsterdam fort.

Flygresorna gick också väldigt bra förutom när vi skulle landa då planet gick upp och ner 4 gånger. Sen fick vi landa och då var det extremt många kontroller för att komma in i usa. Men med min lite knagliga engelska gick det bra. Jag kom ju in..

Packad och klar


Äntligen tror jag att allt är packat och klart!jag hoppas inte att jag har glömt något. Men nu är det inte långt kvar tills deltaairline lyfter från start banan på lanvätter och flyger mig hela vägen till Amsterdam där jag ska vänta i 6 timmar för att sedan gå på nästa plan till usa. Jag är extremt nervös. Vad ska jag säga nätr jag kommer fram? till några jag inte ens känner ;)

skitunge kommer sakna dig


:)


klaaaart

Hej vänner !


...med  alla inköp in för resan


* Adapter

*Rakhyvlar

*Tandborste

*ipren

*plåster

* ordbok

* Och tro det eller ej men jag har även köpt en bok som heter en "misslyckad semester". Kändes passande.


Nu är även resväskan framme men tyvärr inga saker i , men jag ska börja packa ner lite saker nu.

Ny dator !

Nu ni vänner har jag fått en helt ny dator så att jag verkligen kan blogga ordentligt. Nu är det bara 8 dagar kvar tills avgång och jag har inte ens börjat packa. Frågan är vad man ska ha med sig när man åker i 4 veckor.Men det löser sig säkert.


schaaao

För alla prylar


Lite reklam

Jag ville göra min blogg lie mer cool och valde att använda mig utan www.snyggareblogg.se där hittade jag massa fina och fräcka bakrunder till min blogg så ta en kik där om ni är sugna på att renovera era egna bloggar !


Idag kom Becca hem hon har varit i Rhodos i en vecka hon var brun och fin och hon var väldigt nöjd med sin resa. Hon reste över för att räffa sin pojkvän Jesper. Lite avundsjuk är jag på att hon var så brun oc fin men snart är det ju min tur att resa. Nu när klockan är 00.40 så är det ju bara 23 dagar kvar det är spännande vill jag lova. Men det kommer att vara mycket att frixa med fram tills dess i morgon ska jag först åka ner till sjukgymnasten och kolla hälsenorna sen ska jag pysa till banken och fixa ett visa kort och så ska jag fixa adapter så att jag kan använda datorn och mobilladdaren och platttången och fönen när jag är i Usa för dom har nämligen inte vanliga uttag som vi har vi får se hur det går ha det lysande



Shaaaooo


RSS 2.0