jag flyger hem


Time to say good bye!

Då var det dags för mig att säga hej då! Det har varit roligt att blogg för några veckor men nu avslutas det kapitlet i mitt liv. För jag ska hem till mitt vanliga liv där hemma Malinsvenssonsaventyr är snart över eller ah snart över har bara ett par timmars flyg resa hem. Men bloggen har gjort sitt.

Jag kommer sakna allt här extremt mycket. Men jag kommer ju att komma tillbaka någon dag. Nu ska jag snart äta vatten melon igen och sen gå igenom hela huset och kolla så att jag inte glömt något!


Ses snart sverige!

Tack

Jag är så oerhört tacksam för att jag har fått chansen att göra den här resan. Det har verkligen varit jätte roligt och det kommer bli väldigt jobbigt att säga hej då till alla i morgon. Speciellt Lisa tror jag. Vilket stöd hon har varit. Vilken guldklimp.

Så jag vill tacka alla som fått den här resan att funka speciellt min pappa som fixade hela resan och min kära mor som har stöttat hela kalaset. Och sen självklart Familjen widell ueki Som har låtit mig bo här. Jag kommer sakna det här stället på många sätt men det ska också bli unerbart skönt att komma hem till mina underbara vänner och familj och min pojkvän. Jag vill också tacka alla er läsare för att ni läst om mitt äventyr.

Vad är det viktigaste du har lärt dig på resan?

Haha jag tror att det får bli att alltid säga liten om någon frågar om en storlek på något för annars får du något som är gigantiskt.


Ikväll har vi umgåts och haft det trevligt dom sista timmarna här. Jag vet inte om jag hinner göra ett inlägg i morgon vi får se!:D


Sköt om er



Tjoosan

Idag har vi varit ner i down town. Jag och lisa kollade på kläder och på människor sen lunchade vi på en jätte mysig uteservering. Jag åte en jätte god cersarsallad och en stor cola. Det var faktiskt väldigt mycigt och där satt jag och lisa i solen och kollade på människor. Det fanns så mycket rooliga människor. Sen gick vi in i en affär som hade jätte dyra kläder. Dom kostade typ 1000 dollar st och var as fula men där inne såg vi sådana jätte rika små tanter som såg så fjompiga men söta ut. Nu ska jag snart äta middag och sedan ska jag på avskedsparty.

Hörs senare!

Tycker om dig


Älsklingar


Fiina


Saknar


Såg hela snoppen

Ikväll har varit en toppen kväll! Vi var på cirkus och det var den bästa cirkus jag någonsin sätt.Det var ett gäng high school elever som gjorde den. Jag satt med andan i halsen hela tiden när jag kollade på deras volter och deras hopp. Det jag var mest impornerad av var när dom hade en cykel uppe på en lina hur galet är inte det mina vänner? Sen när jag satt där kom jag på att det är ju mycket enklare för tjejerna killarna måste ju få hyfsat ont på ett visst ställe ni vet. Och sen blev man ju lite full av skratt när man ser att dom hoppar runt i deras fina trikoer och hela snoppen syns. Det måste ju vara jobbigt för dom. Men i alla fall nog pratat om det. Efter cirkusen drog vi och drack bubble tea. Det är en japansk dryck. Jag måste kolla upp om vi har det i sverige.

Nu ska jag strax sova. Sköt om er

Godförmiddag

Idag har vi redan varit och ätit frukost på mc donalds. Men jag gillade inte min frukost så mycket. Vi ska snart åka och kolla på en modeshow Och senare i kväll blir det cirkus.Så i dag är en mysig dag cirkusen ska bli spännande.

Och sen har jag bara morgon dagen kvar och då tror jag att jag ska lägga mig några timmar i solen om vädret är på min sida.

Kram och hej

Kväll

Idag har vi varit på mal of america och jag åkta lite karuseller och shoppade lite grann.Och nu när jag kom hem försökte jag packa lite grann. Haha hur ska jag få hem allt. Det kommer bli ett problem. Men jag hoppas att det går bra. Jag ska göra ett större försök med packningen i morgon och på söndag. Fy va tiden har gått fort ändå jag ska åka hem snart. Och det var inte ens längesedan jag kom hit. Men jag måste ju erkänna att det ska bli ganska skönt. Komma hem till mina fina vänner min underbara familj och min älskade pojkvän.Och till min säng åhhh va jag saknar min underbara säng.

Men jag längtar inte till flygningen. Det är inte roligt att flyga själv det är ensamt! När jag flög över hit såg man alla familjer som satt där och pratade och så såg man mig sittandes där ensam. Ingen att prata med och ingen att skratta med. Du är bara helt ensam i en massor av timmar och jag tycker inte om att vara ensam. Men samtidigt ska det också bli ganska skönt att sova på planet. Tror jag kommer sova bättre där än i min säng..

Men nu ska jag pysa i väg och se mamma mia . Så vi ses och vi hörs kära vänner

ps.. Maja hoppas du har en bra tid där hemma


Godmorgon

Hur är det fatt idag?

Nu är det snart dags för mig att klä på mig för att sedan bege mig till mal of america igen! Vi ska shoppa lite och sedan blir det mini golf i dag i stället för i går. Sen ska vi se Mamma mia filmen utomhus:) Så i dag är det fullt upp igen och en sak som är roligt är att jag känner doften utav nybakat bröd och det luktar liksom helt okej gott!

Så förhoppningsvis så får vi nybakat bröd snart:)


Tjollahopp

Hej

Jag trodde fel igen. I morse skrev jag att jag skulle ta det lungt och sen skulle jag på minigolf men så blev det inte.

Idag i stället

Jag lämnade tillbaka min webbkamera som inte funkade och det gick jätte bra jag fick mina pengar tillbaka och allting! Sen åkte jag Ryan och Emelie till ett vattenland. Där jag åkte massor utav roliga vattenrutchkanor. Bland annat åkte jag "det svarta hålet" Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Du satte dig i rutchkanan och sedan blev allt kolsvart du såg absolut inget och fort gick det och lång var den. Den åkte jag 1 gång och det var första och sista gången. Haha. Sen efter att vi varit där så kom Linda och hämtade mig. Och jag åkte med hennes familj till en sådan där film ni vet som det känns som man är i filmen och att allt kommer närmare än. Vet ni vad jag menar för jag kommer inte på namnet. Det var sjukt kul det med filmen var väldigt bra!

Så jag hade inte så lugn dag i dag ändå. Nu ska jag snart sova i min inte så sköna säng. Så vi hörs i morgon!

Fina



Saknar er

Hej alla !

Hej vänner jag tycker det är så roligt att så många läser om mitt lilla äventyr här på andra sidan!Men när ni läser det lämna gärna en lite komentar så att jag vet vilka det är som läser. För jag har som mest haft 78 läsare på en dag och det skulle vara så roligt att veta lite mer om vilka ni är. Och om ni har egna bloggar skriv gärna dom också så att jag kan kolla in era!


Idag.

Idag ska vi nog ta det hyffsat lungt har varit mycket på sistone;) haha nä men vi ska åka in till staden och lämna tillbaka min webkamera som jag köpte som inte ville funka. Sedan ska vi nog ta oss ett dopp i lake josephine Det är som ni säkert har förstått redan fortfarande väldigt varmt här så man måste nästan vara vid vattnet. Sen i kväll är det minigolf som står på schemat. JAg är nämligen fruktansvärt bra på minigolf så det ska bli roligt. Mitt inlägg i går var lite kort men jag var så himla trött så jag ber om ursäkt för det. Sen har jag fått väldigt många mejl om att ni vill att jag ska lägga ut dagensoutfit och jag har beslutat att det är nog inget för mig. Men när jag tar kort på mig själv vid olika tillfällen så ser ni ju vad jag har på mig. Hoppas det är okej! Tror inbte att ni vill se mig i dagensoutfit här om jag ska vara ärlig.

 

Ha en toppen dag kära läsare och vänner!


Maja



Flyg försiktigt lilla majsan och hälsa och krama på gänget när du kommer hem!

Trodde väldigt fel

Idag när jag vaknade i morse var jag ganska negativ till denna resan. Men jag hade fel Det har varit en toppen dag och en väldigt intresant dag. Jag har lärt mig mycket om vart i från mina släktickar kommer och hur dom kom över till USA det har varit väldigt roligt faktiskt. Vi har varit borta hela dagen och åkt runt och hälsat på människor och kollat runt. Grace och Gary hette dom två jag åkte med. Vilka fina människor dom var så lätta att prata med och vi hade riktigt roligt tillsammans.

Tack

:)


Fina



Dom här två fina människorna tog mig runt i dag

Indian


Ute och går


Idag

Okej tjinixen sverige i dag har jag inte varit hemma på hela dagen vi gick upp kl 7 i morse och åkte sedan här i från vid kvart i 8. Då åkte vi upp så att Peggy och Lisa fick rösta.Sen fortsatte vi våran resa i två timmar men det gick väldigt fort för jag somnade.Och sen när vi väl var framme så började vi fiska och sedan åka båt och ring och så vidare sen åkte jag och Emelie i väg i den lilla söta golfbilen. En sådan skulle man haft.Och sen var det lunch dags. Och sen badade vi och myste fram tills middags time. Sen hade vi ytterligare 2 timmars bilresa.

Idag har varit en rolig dag och jag vet inte vart den här dagen har tagit vägen den har gått jätte snabbt.
I morgon är det en ny utflykt på gång så jag vet inte hur mycket jag hinner blogga i morgon heller men vi hoppas på det bästa helt enkelt.

Jag fick en fråga om min nackspärr vilket var väldigt gulligt. Och den har tyvärr blivit sämre men Mr johansson smörjde in hela min rygg i dag så vi får se om det släpper. Jag hoppas att det hinner släppa innan jag flyger hem för jag är inte jätte sugen på att sitta på planet så länge om det fortfarande gör ont. Men det hinner nog släppa.

Sov gott vänner!

ring



Oj va roligt vi hade där ute på sjön. Jag var i för sig livrädd mesta delen av tiden men annars så

båttur



Vi åkte på en liten båt tur

Brummmmelibrumm



Jag och Emelie åkte och handlade lite i den lilla söta golf bilen det var riktigt roligt faktiskt. Men det var inte en växelbil så den var änkel att köra!

Trampebåt


Fisk



Jag är ändå bra på att fiska dock inte lika bra på att ta bort dom från kroken fy fasiken va äckliga dom är

Spelas överallt här och hela tiden

http://www.youtube.com/watch?v=gss6GuQdbAs




Varje gång du sitter i bilen så kommer den här låten varje affär och varje resturant.


Glädje

Jag satt och pratade med mina underbara vänner här Lisa och Peggy och dom är dom mest positiva personerna jag vet.

Peggys man dog tyvärr i cancer för två år sedan ungefärr och han hade den där sjukdomen som jag inte kan stava till du kommer inte i håg saker.Men peggy och dom berättar om allt med glädje och att man måste se det hela från den roliga sidan.
Så Under ungefärr samma tid som Dick Peggys man var dålig bröt Peggy sitt ben och var tvungen att åka till sjukhuset.
Och lisa var kav här hemma och Dick frågade Lisa hela tiden "var är din mamma var är din mamma" Så Lisa bestämde sig för att hälsa på Peggy Och när dom väl var där hälsade Dick artigt och trevligt. Men så fort Lisa och Dick lämnat rummet säger Dick:
-Vem var den kvinnan? Det känns som om jag har mött henne innan.
Och det är nästan lite charmigt sagt. Och Lisa och Peggy berättade massor utav sådana här små berättelser och dom berättade det med sådan glädje och lycka så jag var väldigt impornerad och Peggy hade inte blivit ledsen när han hade sagt så om henne. Hon sa till mig att om någon råkar ut för den här sjukdommen så måste man lära sig att se det roliga i det hela. Och jag tycker i alla fall att det är ganska starkt att kunna se det på det sättet när det hadlar om sin man eller sin pappa så hade jag tyckt att det hade varit svårt att se det roliga i att dom inte kom ihåg mig. Men det är just det som gör dom här människorna här till så fina indevider och så starka och alltid så glada och positiva. Jag är imponerad. Så det jag vill säga med detta inlägget är alltså att man ska se sjukdommar mer från den positiva sidan då blir det mycket lättare att leva med dom det var i alla fall hur dom valde att fajtas med sin cancer och dom är bland dom lyckligaste människorna jag vet. Det är inte mycket saker dom tycker är jobbigt eller ledsamt. Sen sa dom även att det var jobbigt att svara på samma fråga flera gånger men när dom beröttar om det i dag så lyser deras ögon och jag tror att man får roligare minnen utav dom som dör om man verkligen försöker se det roliga och det trevliga i det hela.

Time to sleep


Paj

Jag gillade verkligen inte pajen det var grädde och massa äcklig kräm och grejer på.. Men jag försökte äta lite grann men det gick inte så bra.
I morgon ska vi åka till grannens sommarställe och där ska vi bada och sola hela dagen. Vi åker här i från kl 8 i morgon bitti så är vi typ framme vid 11 så det tar sin lilla stund att åka dit. Så i morgon blir det nog inget inlägg förrens kvällen tror jag. Så i morgon blir en full späckad dag det är i för sig roligt. Men kommer vara trött på kvällen. Nu ska vi nog gå ut och promenera lite och sen kolla på en film och sedan sova så att vi är pigga och glada i morgon.

Sleeep well


sol sol underbara sol

Idag har vi solat och jag har fått färg:D och sen har vi  shoppat jag hittade ett par skor och ett par converse till tompa!
Sen när vi kom hem så var det dags för köttbullar hemma gjorda köttbullar åhhhhh va goda dom var och till det serverades det hemmagjort potatismos det var superduper gott. Nu ska vi snart i väg och äta den omtalade pajen det ska bli spännande.

Sköt om er vänner hörs efter pajen

Sköning



Jag glömde att berätta om denna godingen i går. Hon var så nöjd för att hon hade en nyckelharpa. Och hon var långt ifrån dålig på att spela. Hon sjöng svenska midsommar låtar även i fall hon inte visste vad det hon sjöng betydde. Hon var så söt.

naaaaackspärr



Hej sverige i dag har jag en fruktansvärd nackspärr. Men jag hoppas att den snart släpper. Idag i alla fall då ska vi först åka och bada och sola för det är extremt varmt. Och efter det ska jag nog och och fixa conversen till tompa och kika lite i affärerna om jag kan hitta något till mig själv!
Sen i kväll ska vi ut och äta paj jag är lite skepptisk för jag tror att pajerna är väldigt söta men förhoppningsvis goda.
Jag pratade med mina vänner från wollybollen och jag tror att vi ska mötas i dag idag igen. Det ska bli roligt och jag har köpt solkräm så jag hoppas att jag inte bränner mig. Så idag är det en ganska lugn men mysig dag.

Take care!

Idag

Hej vänner !

Idag har varit en fruktansvärt varm dag så jag är helt slut här i dag. Vi var och kollade på en farm och det blev ingen ridning men vi gjorde egna ljus och jag gav mitt ljus till Peggy och hon blev jätte glad! Sen åkte jag och linda och hennes son till ett svenskt uneversitet det var ganska tråkigt men det var fräkt att se ändå. Det jag tycker är ganska coolt är att sverige är så uppskattat här och alla gillar sverige.Lilla fina sverige.  Och när man berättar för folk att man är från sverige blir alla jätte glada och den vanligaste komentaren man får är
"åhh svenska flicka you are lucky" Och uttalet dom använder för att säga svenska flicka är lika roligt varje gång och då tänker jag bara på hur kul dom har åt hur jag pratar:)

Efter universitetet var det dags för middag hemma hos Lindas familj vilken underbar liten familj det var mycket skratt runt det matsals bordet. Lindas dotter Emma var en väldigt rolig tjej. Så vi hade en väldigt trevlig dag/kväll tillsammans. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag nog sova för jag är helt slut!

Ha det bra


Linda



Och här har vi Linda

Whiioo






Här är jag och Lindas barn!

Klockan



Här är klockan från igår som jag köpte

vattenfall



Från promenaden igår. Det är vekligen fint här!

Vackert väder!

Hej vänner och alla som jag känner och hej till alla er som jag inte känner också!

Idag står det ridning på schemat. Vi ska åka till en farm och rida cowboy hästar i dag det ska bli riktigt roligt faktiskt. Sen ska jag hem på middag till Linda och hennes familj. Det ska också bli trevligt roligt att träffa lite nya igen. Jag åker till middagen själv resten utav familjen stannar hemma idag så dom bara kör mig dit och sedan hämtar mig.

Idag är det väldigt väldigt varmt här. Så det kommer nog bli varmt uppe på hästen.Men sånt är livet. Så i dag kommer det vara ett stressigt schema här och ja är nog inte hemma igen förens ikväll. Och då kommer jag att blogga igen och förhoppningsvis ha lite bilder på häst ryggen.

Ha det toppen och kanon!

Frågor - enjoy

Från Erik

5 vad:

Vad är du rädd för?
Mörker

Vad gillar du att gära på din fritid? Träffa människor

Vad heter din favorit just nu? Min favorit vad?

Vad skulle du äta nu om du fick välja vad du ville?Pappas ägg macka

Vad anser du som äktakärlek? Vänskap



7 vem

Vem kan du prata med om allt?
Min familj Johan Becca

Vem är din favorit artist? Håkan Hellström

Vem utav dina vänner är mest musikalisk? Josefin och Axel A

Vem skulle du vilja träffa om du fick välja en person i hela världen och umgås med denna personen en hel dag? One tree hill gänget

Vem är galnast i ditt kompisgäng? Rebecca Ideström helt klart

Vem får dig att må bra? Väldigt många

vem saknar du? Just nu är det också väldigt många

5 hur:

Hur är du?
cool

Hur mår du? Tack bra

Hur gör man dig glad? Skrattar själv

Hur ofta sover du? Varje natt och ibland power nappar jag

Hur cool är du? Helt ok

4 vilka/vilken

Vilka låtar ger dig minnen och vilka minnen?
Oj många men en låt är självklart Eminem - Not Afraid den spelades i bilen när jag precis gått ut ur flygplanet och satt i peggys bil. Och sen självklart Mcfly- Walk in the sun det får mig att minnas josefin och axel och sommar och sen INFERNAL - From Paris to Berlin När jag och linnea var i fjällen

Vilka godis sorter gillar du? Nu är jag hemskt sugen på toffifi

Vilken resa är du mest nöjd med? Den jag är på nu och resan till skövde med johan.

Vilken tröja har du på dig nu? Jag har på mig ett svart linne


Grattis sötnos


Godkväll.

Nu har vi precis ätit korv sådan där tyskt korv som jag inte kan namnet på.Men det var gått och till det serverades det en himla god pasta sallad och sen till efterrätt en smaskig fruktsallad.
Vi ska inte göra så mycket mer i dag jag och peggy ska gå ut på en promenad. Det ska bli ganska skönt att röra på fläsket lite grann.

Jag längtar hem till gänget där hemma lite i dag. Till lilla beccis och till min johan och min kära familj. Men så är det. Efter promenaden ska jag se på marley and me. Har hört att den är ganska bra men jag har aldrig sätt den.
Jag köpte ju en klocka i dag och måste erkänna att jag är himla nöjd med den.
Och en sak jag saknar är alla godnatt sms och godmorgon sms  från jullan. Dom blir man så glad över.Det är ganska mycket jag längtar hem till när man tänker på det. Det ska helt enkelt bli skönt att träffa alla när man väl kommer hem sen.

Men jag har skypat lite med majsan i dag och hon flyger ju hem lite snabbare än mig ! men hon har ju varit borta ett par dagar längre.
Sen måste jag ju bara GRATULERA kära Moa Herrmann som idag blir 16 år gammal.

Hej då med er och Moa ha en underbar dag!

Allt är två storlekar större här

Här i USA är allt två storlekar större än hemma colan är större mate är mer människorna är större husen är större.

Så vad har jag gjort i dag. Jo jag har varit och kollat på det stora huset där alla bestämmande män sitter och där lagar görs och så. Det var inte så jätte kul men ändå lite intressant. Sen efter det gick vi inne i stan och åt glass och shoppade lite :D Jag hittade en jätte fin klocka och glasögon och lite små saker. Det var roligare.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Vi ska nog hitta på något roligt.

Kram

Eller något..



Här är jag utaför stadshuset.

Det är fint


:)



Detta är typ som en domstol

Lagar




Här görs alla lagar.

Bild



Uppe från balkongen på kogress huset

Mjukglass




Jag har aldrig gillat mjukglass men den här var riktigt mysigt god :D

:D




Och där satt vi alla samlade och kollade på filmen det var hög mysfaktor på det:)

Bioduk



Ganska dålig bild man såg mycket bättre i verkligheten:D

bio folk


Alla gillar vi glass





Jag ursäktar min röda stopp signal i ansiktet har som sagt spelat wollyboll i dag och fick rätt mycket färg i ansiktet. Filmen var jätte bra och det var mycket folk. Jag var så impad av mig själv att när jag sätt klart filmen så kom jag på att jag hade förstått den helt utan svensk text :) det gjorde min kväll.Det var så mysigt att sitta där på ion alla tillsammans sa jag att bion var utomhus ? det var den i alla fall och jag kan ju säga att myggor finns även i USA och även dom är större och ger större myggbett.

Natti natti

Sol



Nu kom jag precis in efter några timmar i solen. Jag hittade ett nytt gäng vänner uppe vid poolen och vi spelade lite wollyboll det var riktigt roligt. det var ett gäng tjejer och killar som spelade och dom frågade mig om jag ville vara med och jag tänkte jag har inget att förlora så det var lika bra att ställa upp. Men jag måste ärligt erkänna att jag inte är jäätte bra på wollyboll faktiskt men det var roligt. Så jag hann inte sola så mycket i dag heller men kanske är det tur för jag har börjat flå lite på min rygg.. inte så fint men jag har precis smörjt in mig. Nu ska jag vila mig lite innan det är dags för middag och sedan bio. JAg tror att vi ska äta på resturant i dag innan vi går på bion. Jag ljög för er förut när jag sa att det var en ny film vi skulle se. vi ska se "det regnar köttbullar. Och eftersom att inte jag har sätt den så ska det bli skoj att se den. Är det någon utav mina läsare som sätt den i så fall vad tyckte ni ?

Kram

HMMM..??!




På söndag åker svenska party landslaget 2010 till rhodos. Hm måste ju bara säga att man blir lite orolig när min käre bror och hans vänner ska åka över när man får en sån här artikel mejlad till sig.

Men jag hoppas att ni får en helt underbar resa och massor av roliga minnen att berätta för mig sen när ni kommer hem!

Va rädda om er


Vad tror ni? tror ni det bara handlar om sex och fylla ?

Godmorgon

..Eller för er Godeftermiddag.

Nu har jag precis vaknat och pratat lite med min familj på skype. Dom mådde bra! Idag är det tur att jag inte är hemma för dom äter lasange blääääk !
just nu sitter jag här med en nutella macka och en vatten melon och en kopp kaffe och är ganska nöjd. Idag på dagen skulle jag vilja åka och sola men jag vet inte om det blir så för mina kära vänner här gillar inte solen... Det är lite jobbigt. Men vi får väl se.. Sen i kväll ska vi gå på bio och se någon ny film som jag inte kommer på namnet på . Det blir nog ganska roligt.

Två veckor idag. Två veckor sedan jag satt på flygplanet och var hur nervös som helst. Haha tänk va tiden har gått fort den har bara flugit i väg och nu är det bara 1 och en halv vecka kvar. Sen är det skolstar.. Hmm..

 

Men nu ska jag äta klart min frukost sen ska vi se om det blir någon sol för mig eller inte..

 

Sköt om er !


Mal of america

Det kan ha varit det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Men jag insåg ju snabbt att karusellerna var roligare en shoppingen. Det fanns så extremt roliga saker och det var inte speciellt dyrt du fick åka 20 olika grejer vilka du ville för 20 dollar vilket är typ 200 kr så det var väldigt bra och hur skoj som helst. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

Men jag shoppade ju lite också. Bilden ni ser nerdan den svarta kavajen är från Hm faktiskt jag blev så glad när jag såg en hm busik så jag var bara tvungen att kolla och där hängde kavajen jag blev kär i den direkt.
jag är ganska trött i benen nu efter att vi sprungit om kring bland atraktionerna hela dagen. Jag vill bara säga att liseberg är typ litet nu och detta var inomhus. Det var cooooooooolt kära vänner. Men jag hade nog hoppats mer på shoppingen faktiskt. Förutom det ni ser på bilden så köpte jag också ett nytt handbagage till alla mina ny inköpta saker.

Nu ska vi snart äta middag och jag har ingen aning om vad det blir i dag för jag förstod inte ett skit av vad dom sa att dom skulle hämta men något är dom på väg att hämta nu. Och det blir säkert jätte bra !

Efter middagen ska vi nog ta det ganska lungt alla är ganska trötta efter dagens shopping :)

Sköt om er

Dagens shopping


Bandet


Min mat


Emelie och hennes vän lilli


ögonblick av panik

Då så nu är den omtalde picknicken över. Det började inte riktigt lika bra som det slutade.

Peggy Lisa Ryan och Emelie går ut lite innan mig för jag behöver göra ett toalett besök.Och när jag tar mitt första steg ut på trappan står det kanske 40-50 personer och ler åt mig. Jag skruvar på mig lite grann och tänker att nej jag har klänningen i trorsorna men det var inte sanningen. När jag insett att det inte var det som var felet log kjag lite skepptiskt till de glada ansiktena som var riktade mot mig och hör Peggy säga :
-Här är våran svenska släkting

och sen var kacklet i gång alla kom fram och frågade om sverige och om jag trivdes och en sak som amerikaner inte har förstått än är att man kan inte svara på tre frågor samtidigt speciellt inte jag. Men till slut lugnade det sig tills att vi skulle ta maten. Jag väntade lite på att det blev min tur och sedan började jag ta mat och då stannade alla upp och log sådär obehagligt mot mig igen och alla säger ungefär samtidigt
- åhh hon gillar jordgubbar.
Det var i samma sekund som jag precis tagit upp skeden för att ta till mig några mumsiga jordgubbar.
Jag har aldrig kännt mig så obekväm i hela mitt liv. Men när vi väl satt oss ner för att äta så var allt bra då kunde vi sitta och prata och så som vanligt.Det var skönt. Dom är trevliga men ibland blir det lite svårt att svara på allt.

När vi avslutat våran picknick åkte jag och lisa och kollade på ett country band jag är väldigt osäker på hur det stavas men bandet var bra. Jag blev upp bjuden till dans av en kille så jag dansade lite bugg där faktiskt. Dansa är lika roligt vart man än hamnar i världen helt klart.

Nu ska vi sätta oss ner och kolla på någon film och snart gå och lägga oss för vi ska upp tidigt och åka till mal of america oj vad det ska bli roligt:)

Puss och kram hej

Fina



Lösnaglar

huset



Framsidan utav huset jag bor i

fotograf Emelie



Emelie är en halv bra fotograf men här är jag:D halva huvudet

Naglar


Tjosan

Hej blogg vänner!

Nu har jag och Peggy fixat maten jag har gjort sallad och hon blev så impornerad utav sättet jag skar gurkorna:D men hon tyckte att det var fint. Det var det viktigaste. För er som inte vet så tar jag ut känorna ur mina gurkor så dom blir som böjda bananer typ. Konstig  jämförelse men kanske fattar ni. '
Nu har vi alla klätt upp oss lite grann och Emelie har till och med fått på sig lösnaglarna. Det är lite halv fint men hon är nöjd!

Okej då kör vi ut och träffa hela gatan. pfft lite nervös är jag. Men det ska bli skoj. puss

Happy day

Idag är en bra dag vänner solen lyser som aldrig förr och hela gatan håller på att fixa in för picknicken. Jag har kommit på va vi svenskar är tråkiga ändå. Vart man än går här så har man alltid någon att prata med. Går man in i en affär så kommer det alltid fram någon eller några som frågar om man mår bra eller vad man tycker om deras klädesplagg. Det är roligt tycker jag det är verkligen som om alla känner alla. Och så tänker vi på lilla skyddade sverige. Där lär man sig tidigt att man inte pratar med främlingar. Det är tråkigt tycker jag. Eller bara det att dom har fixat en picknick här i dag där alla samlas igen och myser och pratar och har roligt. Sverige borde bli lite mer sociala.

Men nu ska jag komma till saken. Idag är det alltså picknick här på gatan och det ska bli intressant att träffa alla grannarna. Och äta den goda maten och dricka ett och ett annat glas cola. tjockis mallan.

Nu sitter gänget här och försöker fixa till tv . jag tycker synd om Ryan. För den vill inte funka. Men jag hoppas att dom löser det för Ryans skull.

Hörs senare med bilder från picknicken puss


Hej axel och pitt (pitt är en katt och inget annat)

En fråga: Om du fick välja mellan att ha ben som va gjorda av sockervadd eller fingrar av spaghetti vad hade du valt?



svar:
jag tror faktiskt att jag hade valt fingrar av spagetti. Det känns mysigare sockervadd blir nog väldigt kladdigt efter ett tag.

pussa på pitt från mig .. känns väldigt konstigt med  hans namn. men jag gillar katten


Teater


teater




Vi var på teater i dag den var faktiskt riktigt roligt. Den handlade om förr i tiden. Sen åkte vi och åt kyckling vingar. Vi skippade museumet i dag och vi ska nog göra det nästa vecka. Jag gillade kyckling vingarna. Jag har aldrig gillat det innan men dom här var goda.

Sen åkte vi och shoppade lite och handlade lite mat och frukt. Vi köpte gula vatten meloner. Dom smakade nästan samma som dom röda.

Sen hände en katastrof sak i dag också. Ryan råkade göra något med tvn så den gick sönder. Och jag har aldrig sätt en så arg människa i hela mitt liv. Peggy var rasande.

Nu ska jag strax sova och ladda inför picknicken i morgon. Sov gott

Jag har fått en fråga och ni ska få ett svar

Hej Malin!

 jag har inte riktigt förstått vad det är du gör och vart du är kan du göra ett inlägg om det?




Självklart kan jag göra ett snabbt inlägg om det.

Jag befinner mig alltså i minnesota i 3.5 veckor den här sommaren. Och här är tanken att jag ska kunna lära mig lite mer engelska en vad jag kunde innan. Jag bor hos släktingar långt långt tillbaka jag har inte riktigt full koll på hur vi är släkt men jag gillar dom skarpt.Sen är en annan tanke med min resa att jag ska ha så roligt som möjligt och att jag ska växa lite i mig själv som människa. Och självklart att jag ska komma hem med ett och ett annat nytt plagg.

 

Hej Malin

Ska du fortsätta blogga när du kommer hem?


Haha den här frågan har jag faktiskt tänkt på själv. Men jag tror faktiskt inte det när jag kommer hem kommer jag nog inte att ha lika mycket att skriva om som jag har här.


rummet



Mitt rum som ni kan se så går allt i en väldigt fin brun färg.

mitt rum



Här är mitt rum när bäddsoffan är bäddad.

..Och självklart ryan också

Godmorgon

Jag och peggy har varit och förberett picknicken in för i morgon. Så vi åkte till en jätte stor party affär. Tokiga amrekaner. I den party affären fanns allt man kan tänka sig som man kan behöva inför en fest. Det fanns skit coola helium balonger. Som det stod allt möjligt på så som Happy birthday och you are great. Jag gillade verkligen dom men dom går ju inte riktigt att köpa med sig hem.

Men jag och peggy köpte färgade bestick i både gult rött och grönt och rosa. Och även glas i samma färg. Sen köpte vi roliga servetter. Sen gick vi in i en annan affär som jag inte tänker säga namnet på för där inne hittade jag massa roliga prisenter till några utav er läsare där hemma.

Nu är det museum som står på schemat ,men jag tror att vi ska gå ner till sjön och ta ett dopp innan för det är så fruktansvärt varmt här. Och jag måste ju jobba på min bränna jag är inte riktigt lika brun längre. Haha jag måste slå johan där hemma!

kram hej

Godkväll

Nu är det kväll här och nästan sovdags. Idag har varit en bra dag här men väldigt lugn och trevlig. Jag och Peggy har varit med varandra bara hon och jag hon är så go och har så mycket roliga och kloka saker att berätta. Hon är som sagt den piggaste 76 åringen jag träffat i hela mitt liv. Hon är så positiv och glad till allt. Blir jag sån som 76 åring så är jag nöjd.

I morgon är en till dag då vi kommer att ha fullt upp vi ska gå på museum och shoppa i morgon igen och förhoppningsvis sola lite. Så att jag kan få bort min hemska linne bränna på ryggen. Jag glömde att berätta att jag köpt en blommig byxdress och jag är helt kär i den. Det är det mysigaste plagget på väldigt länge.

Emelie och jag ska kika lite på pippi långstrump innan vi somnar. tänk va Astrid har lyckats när hennes barn filmer är klassiker även här. Emelie älskar pippi och jag måste ju bara erkänna att jag tycker väldigt bra om henne också men det känns lite konstigt att se det på engelska men men det blir nog bra.

Sköt om er puss hej

:)

JAg har ändrat min stil på bloggen i dag hoppas ni tycker att den är tjusig :) jag tröttnade lite på den gamla den var så mörk och tråkig. Nu ska vi äta glass i kvälls solen bye

simma

Hej vänner

Idag har vi legat och badat och solat hela dagen. Sen när jag kom hem tog jag mig en power nap och sedan väckte peggy mig och  då var det dags för världens goaste Grekiska sallad med extra oliver och då menarar jag extra jag fick hur mycket oliver som helst :D

Nu ska vi spela "gissa vem"

badabadabada


bada


Emelie


Emeli hoppar

Herr gorilla



Här är gorillan från zoot jag var på :)

Godmorgon

Hej !

Nu sitter jag här och har precis pratat med fröken åkerblom på skype det var väldigt roligt att se henne och byta några väl valda ord med henne !
Familjen åkerblom åker till spanien i dag så jag hälsar er lycka till och en trevlig resa.

I dag ska vi nog ta det ganska lungt tror jag vi ska åka ner till stan och äta bubbel tea jag vet inte om ni vet vad det är men det är en slags is drink med läsk typ. Emelie älskar det.Och det smakar typ som is glass fast den är halv rinnande typ. haha jag kan ta ett kort på den så ni får se den. Sen hoppas jag att vi ska åka till någon mysig sjö och bada för det är toppen väder här i dag igen! Vilken tur jag har.
Men jag har fått information om att det är fint väder i sverige också.

Jag vet inte om jag skrev det i något tidigar inlägg men på torsdag ska vi til mal of america det är världensstörsta köpcentrum. Dom har en bergochdahlbana inne i köpcentrumet och det är på 4 våningar och 587 affärer guuuud va jag ska shoppa.

Men vi ses och hörs sköt om er !

one tree hill

Glömde berätta att jag precis kollat klart på oth 7 och jag gillar verkligen inte sista avsnittet. Men resten utav serien har varit väldigt bra :) Älska clay och Quinn så fina

shoppili shopp

Idag har vi varit i väg och shoppat och jag hittade en kofta och en  platt tång. Platt tången var skit cool den hade döskallar på sig och den funkar kanon du kan både göra lockar och platta håret med den. Så nu kanske jag kan se okej ut här borta i alla fall. Koftan jag köpte var grå och ett lite anorlunda mönster på baksidan.
Jag hittade platt tången på ett ställe där allt var väldigt billigt så innan kostade den 90 dollar här men jag köpte den för 29 så jag är nöööjd !


Nu sitter jag och peggy och kollar på film tillsammans och vi håller på att fixa i ordning popcorn:) vi kollar på 13 snart 30 mysig film.

Ha det bra vänner !

Tjoolahoppla

Hej sverige !

I dag är det ett strålande väder här och jag och familjen ska iväg och shoppa i down town vi får hoppas att jag hittar något fint.
Jag skulle behöva hitta en klänning och ett par pumps men vi får se. Jag har precis ätit frukost här i usa och ni i sverige ska nog snart äta middag. tidsskillnaden är lite speciell.Nu ska jag gå ut och sätta mig och äta vattenmelon i solen men vi hörs senare.

Bye

vackra fina maja



Jag saknar dig majsing ! Jag längtar tills vi ses

Love

Lycka till



Lycka till i morgon på matchen Johan jag vet att det kommer gå jätte bra

saknat

I dag har jag längtat hem lite efter min underbara familj och mitt rum men jag antar att i morgon blir en bättre dag :)

Vi har även varit på lunch hos en svensk i dag. Och barnens pappa var spansk så vi pratade spanska svenska och eneglska det var rörigt för mitt huvud faktiskt.
Och jag fick svenskt kaffe och jag började längta hem lite efter dem där hemma. Men sen löste det sig och allt är toppen igen.
Det är så vackert här och alla är så snälla mot mig.Ibland känns det som om jag skulle kunna stanna här föralltid.
Jag har det så bra här. Men sen kom man och tänka på mammsis och pappsis och käre bror då vill man inte stanna här för alltid. Och mina underbara vänner förstås. Jag börjar sakna söndagsfikan också. Den får vi ta när jag kommer hem.

Nu ska jag och Emelie ut på en cykel tur.

RSS 2.0