Lov lov lov

Söndagar brukar vara den mest meningslösa dagen i veckan men inte i dag för att man vet att man har ett helt lov framför sig HELT ok liksom.  Det känns verkligen välbehövligt och det känns som om detta lovet kommer bli ett bra lov.
Igår dömde jag ju en match och sen kom tjejerna och vi spelade spel jag var ur kass men becca ideström som till slut tog hem segern var en riktig lirare.
Grattis till henne!
Idag är det dags att döma igen... Det känns inte så lockande faktiskt men ändå helt okej liksom. Det är så skönt att veta att man har ett helt lov framför sig.

Älskling

''
Den här bilden var ett tag sen men ack va fin den är !

:)


Godmorgon

Hej bloggen!
Precis tränat mina små tjejer! Det var skoj.
Igår var jag och tjejerna på jamas, Väldigt mysigt var det och extreeeemt dyrt var det. Men men det var en fantastiskt rolig ute kväll.
Idag tillbringar jag min dag i alla kungsbackas idrottshallar. Ska döma nu snart och det blir dömning till kl 7 i kväll men det är pengar och det skadar ju aldrig liksom.
Sen ska jag vara med tjejerna igen och vi får se vad vi gör så jag får berätta det senare. Nu är det dags att ta fram godis skålen och kolla ett avsnitt oth .
KRamar

Kärlek


Godmorgon världen

... Vilken underbar dag?

Nej jag vet inte Lämna alexander på flygplatsen var jobbigt. Och gå upp kl fyra var inte heller så skoj..
Jag är ganska trött just nu och dagen har knappt börjat. Men men det ska nog fixa till sig med tiden.
Jag har redan varit uppe i snart fyra timmar och nu är det snart dags att gå till bussen för att sedan hamna i skolan.

Idag har jag och johan varit tsm i 5 månader! det är skoj i alla fall.
Nej dags att fixa till sig!

Fina bror

Du kan vara jobbig som få. Men någonstans i grund och botten så är du så snäll och hjälpsam och trevlig och glad och rolig och fin. USch vad jag kommer sakna dig !
Men om det är någon som klarar det här så är det absolut du!
JAG ÄLSKAR DIG

Den omtalade filmen om facebook

Filmen föll mig inte riktigt i smaken om jag ska vara helt ärlig. Men jag tror absolut man gillar den om man är intresserad av datorer och hemsidor för visst är det en bra idè dom kämpat med det ska vi inte sticka under stolen med.
både innan filmen och efter filmen hamnade vi på karma. MYSIGT. Efter det var det dags för världens absolut trevligaste gäng nämligen mina småtjejers innebandy träning.
Sen när jag kom hem väntade mamma och bror och Tompa med maten.
Sista mål tiden sista kvällen innan min bror lämnar sverige för ett nytt äventyr i USA i 5 månader kommer hans rum att stå tomt i 5 månader kommer jag vara det  ända barnet och i 5 månader kommer jag vara utan min käre bror. Det ska faktisk bli himla tråkigt. Men som tur är ska vi åka över och hälsa på men ändå . Underbara fina storebror.

Godmorgon

Godmorgon kära vänner.

Jag har varit och hämtat inläggen i dag sjukt fula var dom ;) men vi hoppas på att dom hjälper till så att jag till slut kan skippa operationen.

Snart är det dags att pysa till skolan och i dag är en go dag med italienska och sedan bio. Vi ska se filmen om facebook rätt intressant faktiskt jag har hört att den ska vara bra men vi får väl se sen vad vi tycker om den.


Hoppas ni får en toppen dag i skolan och på jobbet.

Tuff natt ... typ

En annan bild från när vi blev två andra personer den här bilden är lite mer vulgär dock ;)

Det är fint


Vårat riktiga ja !

Denna bilden är rolig och ganska gammal men den är drån när jag och becca blev sminkade.

Fina

Håkan Georg Hellström, född 2 april 1974 i Västra Frölunda, Göteborg, är en svensk sångare och låtskrivare som slog igenom år 2000 med låten “Känn ingen sorg för mig Göteborg”. Han tog emot utmärkelsen “Årets Göteborgare” år 2001, och fick spårvagnarnas kulturpris i Göteborg år 2003. Han bor numera i Göteborg och även på Södermalm i Stockholm med flickvännen Natalie Davet och deras två söner Sigge Mio och Julius. Den 26 mars 2008 släpptes hans femte album kallat För sent för Edelweiss.

Håkan var med och bildade bandet Broder Daniel under skolåren, då han, Henrik Berggren med fler gick på Göteborgs högre samskola. Han spelade då trummor i bandet men hoppade av 1995. Två veckor senare fick Broder Daniel skivkontrakt med EMI. Hellström spelade i stället trummor i ett annat Göteborgsband, Honey is Cool, med vilket han spelade in två skivor. Han sjöng också vid den här tiden i bandet Påvels.


Efter solsken kommer regn...

Vad hände med den fina dagen som var i går? Den förvandlades i regn och blåst. Men vad är inte bättre än en kopp te och Håkans skiva två steg från paradis då?    Han är magisk
och nu är det verkligen inte långt kvar Skandinavium  6 November snart är vi där och lyssnar på Håkan underbara Håkan.

Idag hade jag mitt sista prov innan lovet det kändes faktiskt riktigt bra. Men det brukar ju inte vara så bra när det känns bra.. Men jag skrev mycket och utförligt på allt så vi får helt enkelt hoppas på det bästa!

Idag


Känns som om jag inte får så hemskt mycket gjort i dag. Jag borde plugga men jag kommer inte till skott jag gör bara så himla mycket annat men jag har i alla fall läst igenom det 1 gång men det krävs ju lite mer än så.
JAG BEHÖVER LOV NU





Det jag hunnit än så länge

Promenad X
städa mitt rum X
psykologi

Vackra höst dag

När man vaknar är det kallt sen ser man att solen är på gång att spricka igenom den kalla himlen det är vackert Idag har det varit en fin dag, Och om man står i solen kan det fortfarande kännas lite varmt om kinden det är väl underbart?
I dag hade vi FM dag i skolan vilket innebär lite konserter och lite information om FM jag hann inte kolla så mycket men det var trevligt ändå. Alltid trevlig med lite rörelse i korridorerna.
Idag ska jag plugga som en blådåre efter som att jag har psykologi prov i morgon. men innan dess ska jag ut och power walka med kära mamma!
Jag har kollat runt lite på designer till bloggen men jag hittar inte riktigt någon jag gillar och hittar jag någon så är det för svårt att fixa det. Tur att man ska ha webbdesign nästa år för min tekniska sida stannar typ vid att sätta på och stänga av datorn, Men om någon vet vart man hittar bra och fina designer så säg gärna till.

Malins tips !

  • om ni köper ringar som inte är äkta måla dom med genomskinligt nagellack så blir dom inte miss färgade och fingrarna blir inte gröna!
  • Om man duschar ut balsam med kallt vatten så blir håret mjukare och inte lika slitet.
  • Om man blandar ut brunkräm och body lotion blir inte huden lika torr och man får en väldigt fin hy under dagen.
  • Aloveras nya rengörings kräm är underbart bra för huden

Smile smile smile...

Mcfly låten smile går på min spotify lista och det är ju svårt att låta bli att sjunga med och att dras med av glädjen i den sången.

Annars då ?
I dag var en lång dag i skolan från 8.25 till 16.30 det är länge när det serveras köttbullar och självklart koktpotatis i bamba. Har ni tänk på att det alltid finns kokt potatis i bamba? vem vill alltid äta kokt torr hårdskalig potatis? Jag är inte bambas största fan ändå men för alla er andra lite variation hade ju kanske varit något. Tänk om vi hade fått god mat i skolan tänk vad vi hade orkat och vilken positiv miljö det hade blivit i skolan! men icke sa nicke det blir kokt potatis i alla fall.
om vi lämnar skolmaten och i stället vänder oss till något som är lite roligare. Man börjar känna att det närmar sig lov proven börjar tunna ut och lärarna börjar förbereda omdömena. UNDERBARA LOV Det kommer så väl behövligt i mitt liv just nu. Jag är ju hyfsat trött på att sitta nere vid köksbordet och läsa sida efter sida i en bok som ändå har stängts för många gånger. Men snart är det en vecka lov då man kan vila upp sig! Och tänka på allt annat utan skola. Har alla kommuner lov samtidigt?
Tillbaka från drömmarna om lov så åter går jag till min långa skoldag. Vi hade alternativ medicin i dag också det är hur roligt som helst! Vi hade praktiskt prov och jag tror att det gick bra. Louise höll i alla fall på att somna.
Efter alternativ medicinen gick jag och Louise en stund på kungsmässan det var då jag fann min shopping som ni ser bilder på.
Jag var också väldigt sugen på tre väskor men sen insåg jag ju att jag inte kunde köpa tre väskor och jag kunde inte välja en så jag har dom i tanken och så får vi se om jag köper någon i morgon.
Nu ska jag försöka läsa några sidor psykologi det är faktiskt ganska roligt men det är bara grejen med att sitta och läsa för att man måste som är jobbigt annars är det inget fel alls på ämnet det är riktigt intressant.
Sen är det ju biggest loser i dag också och i dag ska dom få träffa sina familjer. Va mysigt
Hej så länge !

.

Ring HM 29.50 kr

.

En mysig
Halsduk 149kr HM
Kofta 249 kr HM

shopping

Din sko 499 kr

Foto

JAg sitter och kollar igenom lite bilder och funderar på att skriva ut dom och sätta dom i ett album så att dom inte försvinner liksom! Tänk va mycket bilder man tagit och va mycket glädje och sorg man kan känna när man ser dom en bild säger mer en tusen ord? kanske stämmer det trots allt ?

Sommar


:)


.


underbara stunder


.


FINT


äntligen


Lycka

Hej vänner i dag har varit en bra dag vaknade upp bredvid världens finaste Johan !
Sen har jag även varit ute och övningskört jag börjar bli riktigt bra.

Sen är jag så lycklig för en sak detta kommer låta lite konstigt men jag har äntligen fått spotify tack beccis jag har inte haft det innan så vilken lycka! och jag installerade det helt själv.
Igår var en mysig kväll med god mat och trevliga vänner!
Söndagar överlag tycker jag är en ganska tråkig dag man har bara ångest för att det är skola dagen där på och att helgen har gått för fort som alltid. Men dom måste ju också finnas. Ikväll ska jag försöka hinna med en promenad med min hund och mamma sen är det ju Ensam mamma söker det kan man ju inte missa.

Bowling

Vilken toppen dag jag hade med tjejerna igår och extra viktigt var det att jag vann bowlingen;) vå t även thai mat och satt och pratade och myste! vilka toppen tjejer.

 Idag har jag tränat mina små tjejer och jag har även dömt  en match ! det gick jätte bra i dag !
Jag ska träffa julia frida och josefin i dag det var LÄNGESEDAN så det ska bli riktigt mysigt faktiskt! Vi ska laga lite mat och sitta och umgås.

Jag kommer att lägga in lite bilder från bowlingen men jag vet inte om dom är s bra för min blixt har tydligen slutat funka:/

Good bye

Äntligen fredag

Äntligen ska jag kolla one tree hill. För mycket plugg denna veckan. Jag har inte ens hunnit kolla på världens absolut bäsa serie. Åh va den är bra.
Vilka tappra själar dom är oc vilken vänskap dom har. Har ni tråkigt någon gång kika lite oth så blir man genast lite uppiggande.

Idag hade vi i alla fall historia prov. Det var svårt men jag skrev ju på det mesta så jag hoppas helt enkelt på det bästa.

Jag har funderat lite.
Dagens ungdomar är bra, Väldigt bra. Vi kämpar och sliter med våran skolgång vi lägger ner all kraft på att plugga så att vi ska kunna prestera så bra som möjligt men glömmer vi inte ibland?
Glömmer vi inte det viktigaste av allt att ha roligt vi är fortfarande unga. Den här veckan som varit har jag pluggat varje dag på ett prov som sedan tar 40 min att skriva och vips var det över. Tänk va mycket kraft det ligger bakom dom där 40 minuterna.
Jag tror ibland vi glömmer att stanna upp och njuta av dom viktiga sakerna i våra liv.

Idag tog jag och maja och becca och frida en sådan stund då vi bara mös tillsammans och satt och pratade och tänk va viktiga dom här stunderna är! vad skulle man göra utan sina vänner?
Och sedan när jag kom hem slog jag en pling till julia vilken energistjärna. Jag har inte hunnit prata med henne på hela veckan heller. Det är också viktigt. Om vi bara fokuserar på vårat plugg kommer det inte sluta bra.

Idag blir det nog förmodligen lite bowling med tjejerna det var absolut inte igår. Vilken lysande idè Ideström fick!!

Men min bror ska även ha avskeds fest i dag. Måste ju kolla så att dom fr det bra också!

Om vi bowlar ska jag absolut lägga in bilder på det !

Puss hej


KÄRLEK


Bra

Hej igen!

Idag är jag nöjd med mig jälv jag har hunnit med mycket! det känns som om jag har fått energi i från något jag vet inte vart den varit under de senaste veckorna men i dag har jag haft den.

Det jag gjort i dag:

Pluggat historia

fixat med mina små tjejers föräldrarmöte

och jag har till och med hunnit med en power walk med mina hundar och det var absolut inte igår! det var riktigt skönt att komma  ut och rensa lite tankar


Historia

Varför liksom varför?


 egentligen bryr jag mig inte så mycket om medeltiden det är jätte tråkig och det är bara en massa namn men ja måste ju såklart läsa det eftersom att det är prov på fredag.

 Idag har jag sökt jobb på mcdonalds i kållered där strumpan jobbar tänk om vi skulle bli arbetskamrater det hade ju varit trevligt. Fick tillbaka matte provet i dag och det gick inte så bra..
 Jag klarade inte G men det var hemskt svårt jag tror inte att någon är nöjd med sitt resultat faktiskt..

men det blir säkert bättre nästa gång :/ I dag ska jag för ovanlighetens skull plugga. Men det är inte mycket kvar nu innan lovet. Åh va de ska bli underbart med lov, Jag ska bara ta det jättte lungt!



Men tjopptjopp dags och sätta i gång.

idag har jag varit bra

Jag kom hem från en jobbig och seg dag i skolan somnade lite framför TV och sen satte jag mig och pluggade historia i en och en halv timma bara känslan av att jag pluggade i en och en halv timma känns underbar. Men sen om allt fastnade är ett större problem;) men det känns ändå som om jag har fått lite kläm på varsallerna och bönderna och herrar och kungar nu. Men på fredag är provet så det återstår och se. Och på tal om återstår och ser så var det tre klasser som gjorde matte provet samtidigt och 80% av alla elever var inte godkända det kan ju inte betyda att alla ekonomi tvåor är skit dåliga på matte det måste ju vara lite lärarnas fel också inte sant? Vi får reda på provet i morgon så vi får väl se hur det går!
Nu ska jag kolla lite TV med världens bästa johan !
Hoppas ni får en bra kväll

Sommar

En gammal bild men oj vad jag tänker på sommar när jag ser den det är för nästan tre år sedan då jag ska ta konfirmationen

Här har vi alla punkter

Masserar där man har ont så kan det släppa

Regn regn regn..

Usch när man kollar ut genom -glasrutan och möts man utav små spik liknande vattendroppar som med hjälp av vinden smätter mot rutan vad hände med den vackra höst solen jag gissar på att den blåste bort hjälp vad det har blåst i dag, Och inte tala om dagens färg GRÅ verkligen grå.
Dagen i skolan gick ganska snabbt Hampan Pettan och jag tog en måndags lunch precis som vanligt det blev en taco tallrik för min del i dag. Sen på alternativ medicinen fick vi lära oss zonterapi vilket innebär att man trycker varandra under foten på vissa punkter och jag trodde att detta skulle vara jätte äckligt och jag var helt säker på att det skulle kittlas men tänk så fel man kan ha. Vi fick bada fotbad innan ett varmt och skönt fotbad det borde man egentligen få varje dag det var riktigt skönt.  Sen när vi väl skulle börja trycka under fötterna var det faktiskt ganska skönt det gjorde lite ont men det var häftigt samtidigt. Tänk va coolt vänner att genom att trycka på ett speciellt ställe på foten så kan det släppa i nacken om man nu skulle ha haft ont där. Sånt tycker i alla fall jag är roligt. Men man kan ju undra vart man gnuggar geniknölarna känns som om jag ibland skulle behöva det eller "glädjeförattplugga punkterna" vart sitter dom liksom.
Men nog pratat om det. Nu är det snart dags för paradise så jag ska snart bänka mig framför TV.
Vi hörs

Innebandy ska innebära glädje

Att döma gick bra förutom att vi hade en ledare som inte borde vara ledare han skällde och gapade på sina spelare och på oss domare en sådan person kan förstöra mycket för  ett killlag som fortfarande håller på och lär sig sporten och även för oss domare vi gör så gott vi kan och så är det en misslyckade spelare själv som valt att bli ledare som i stort sätt bara klagar även om dom får med sig frislaget eller inte pinsamt.

Sen åkte jag och min mamma och pappa och kollade på lite riktig innebandy. Jag bestämde mig för att kolla på Onsala-partille trots allt Onsala var duktiga men partille var helt klart en klass för sig. Onsala killarna kämpade på men det räckte inte hela vägen. Jag såg i för sig inte klart hela matchen men när jag drog så stod det 7-0 till partille.
I morgon är det skola igen. Det kändes jobbig att bara skriva att det var skola i morgon jag känner mig inte riktigt taggad. Jag har ett jätte stort historia prov på fredag som jag inte känner att jag kan det kommer bli till att plugga i veckan.
Nu ska jag pysa ner till vardagsrummet fylla en skål chips och njuta av att det fortfarande är söndag tillsammans med mor och far!
Sov gott

Godmorgon!

Godmorgon bloggen och ni som läser den hoppas ni mår bra det gör jag:) i går var det en lugn kväll tillsammans med johan och chips och cola och one tree hill underbart. Idag är det döma som står  på schemat inte lika underbart men det är i alla fall lite pengar så jag kan köpa ett par skor som jag så gärna skulle vilja ha.

Döma som sagt kl 14.00-17.00 i fjäråsidrottshall men innan dess blir det övningkörning med pappsen! i kväll funderar jag faktiskt på att kolla på onsala-partille men jag har inte bstämt mig än. känns som om den här helgen blir lite mycket innebandy i så fall;)

Nu ska jag hoppa in i duschen men jag tror att jag hör av mig sen!

fina

Varför inte avsluta med toppen tjejerna!

<3

som sagt vi städade

.


.


.


stekit


.


.


gårdagens


Gårdagen hos Moa sedan johan

I går var en ypperligt lyckad kväll enligt mig jag hade riktigt roligt hela långa kvällen tacka alla för det.
Det började hemma hos Moa där vi tjejer spelade lite spel men vi har börjat inse eller i alla fall jag har börjat inse att vi redan vet allt om varandra nu men det var skoj ändå. Sen åkte vi till Johan där massa godingar var! Det blev mycket dans sisådär fram mot 4 tiden kom jag väl i säng efter att jag och Johan hade städat. Inte nog med det jag gick upp kl 9 i morse också för att träna ett helt fantastiskt gäng tjejer som vann två matcher i dag med bara en avbytare vilket super gäng stolta ledare lämnade halmstad i dag. Nu är jag hemma och funderar på att lägga mig och vila lite men först ska jag lägga upp dagens outfit  ;)

Hörs!

bak



Det ända är att det inte är några bakfickor på dom. Jag använder dom fickorna så mycket men annars är jag himla nöjd.

mina nya skinnbyxor



Jag gillar dom skarpt asså. Jag besällde dom på internet och äntligen har dom kommit

Hatar


lite avundsjuk


Torsdag

Hej vänner!
Idag hade jag mitt italienska prov... Det var svårt men för förhoppningsvis gick det ändå hyfsat okej. När man pluggat klart till det ena provet är det bara att sätta igång nästa. I morgon är det matte prov det kommer gå så dåligt jag kan verkligen inte förstå matte det är siffror och linjer och små figurer som uppenbarligen äter upp det största talet. Det är saker jag aldrig kommer ha nytta av i vanliga fall.
jag ska snart sätta mig och försöka räkna några tal i alla fall så kanske man har en chans att i alla fall sätta ett rätt. Efter att jag pluggat i en timma ska jag kolla paradise hotel det är ju parsermoni  i dag och går ju verkligen inte att missa. Jag vill verkligen inte att Emanuel åker ut.. men han bråkrar ju med MElissa så kanske är chanserna stora att han åker? vem tror ni åker ut?

Nu kan du få mig så lätt

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på någooot

(hoppats på något, A-ha)

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få-å-hå mig

Håkan



Min favorit låt är och kommer alltid vara nu kan du få mig så lätt den väcker väldigt många känslor och tankar vilken är eran?


Håkan underbara Håkan

Idag släpptes Håkans nya skiva två steg från paradiset skivan har spelats varm på min cd-spelare i dag- vilken underbar artist han är! Jag ser fram emot den 6 november då han spelar på skandinavium. är det någon utav er som ska dit?

Annars då? Annars har jag varit i skolan i dag sedan åkte jag hem och somnade i soffan och sen var det dags att börja tragla lite italienska efter som att det är prov i morgon inte lika roligt.

Sen har jag även kollat lite på paradise hotell men jag har lite svårt att förstå att det bara är en halv timma i år. eller har jag missuppfattat det ?

Nu ska jag försvinna till italiens otroliga värld vi hörs


Fotboll

JAg överger svenska landslaget och går istället och lägger mig. Det är nästan pinsamt hur dåliga dom är att till och med jag som inte är någon fotbollsfantast kan förstå det liksom.Men som tur var är det ju bara ett kval så det kan ju gå bra ändå:) Sovgott

Till en början

Var min blogg bara ett ställe där det var tänkt att jag skulle skriva om min resa vilket jag har gjort också. Men jag är faktiskt lite små sugen på att börja blogga lite smått igen det är lite roligt att skriva ner tankar som en dagbok. Men sen slog tanken mig vad ska jag skriva om? Bloggen heter ju faktiskt malinsvenssonsäventyrmen jag vet inte riktigt om min vardag är ett äventyr längre. Eftersom att det mesta dels består av plugg plugg plugg. Men men det kan vara roligt att skriva lite i bland och lägga in en och en annan bild. Idag har jag först varit hos läkaren med fötterna och jag har fått min operations tid i januari. Sen återvände jag tillbaka till skolan där vi var på en föreläsning och jag fick upp intresset för bloggandet igen.jippi Sen åkte jag och beccis en sväng till freeport där jag hittade världensfinaste spargris. Det är värt att lägga in en bild på den.. JAg gör det i morgon för nu ska jag sova natti!

RSS 2.0